FSMVÜ | Yeni Açılan Bölümlerimiz 2013
Yeni Açılan Bölümlerimiz 2013

Yeni Programlarımız

Üniversitemizin Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans düzeyinde açılan yeni programlarına 2013-2014 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabul edilecektir.

Bu çerçevede;

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Bezm-i Âlem Vakıf Üniversitesi’nin ortaklaşa yürütülecekleri Klinik Psikoloji Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na 2013 Eylül ayı içerisinde öğrenci alınması planlanmaktadır. Ayrıca Bilim Tarihi Yüksek Lisan Programı’na da öğrenci kabul edilecek ve alınacak öğrencilere “Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı” tarafından burs verilecektir.

Edebiyat Fakültemiz bünyesinde açılan Bilim Tarihi Bölümü toplam 20 kontenjana sahip olup bölüme yerleşen tüm öğrenciler tam burslu olarak eğitimlerine devam edeceklerdir. TM-3 puanı ile öğrenci alınacak Bilim Tarihi’nde okumaya hak kazanan tüm öğrencilere ayrıca “Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı” tarafından burs verilecektir.