Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | Tez/Dönem Projesi Teslimi Hakkında
Tez/Dönem Projesi Teslimi Hakkında

Değerli Öğrenciler,

2017-2018 öğretim yılı bahar döneminde tez/proje çalışmasını tamamlayarak savunmaya girecek öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken son tarihler aşağıda belirtilmiştir.

Tezin spiral ciltli olarak ve elektronik ortamda (İntihal Programı Raporu çıkarılmak üzere) danışmana teslim için son tarih

10 Mayıs 2018

Tez Danışmanı tarafından savunmaya uygun bulunan spiral ciltli tezin, intihal programı raporunun ve  FSMVÜ.EÖD.FR-005/01 kodlu formun ilgili anabilim dalı başkanının onayından sonra Enstitüye teslimi için son tarih

17 Mayıs 2018

Tezsiz yüksek lisans öğrencisinin, dönem projesini spiral ciltli olarak ve elektronik ortamda danışmana teslimi için son tarih

30 Haziran 2018

2018-2019 öğretim yılı güz dönemi tez ek süre talebi için son tarih

30 Mayıs 2018

Not 1. Tezin/Dönem Projesinin tamamlandığı danışman tarafından da uygun bulunan öğrenciler,  yukarıda belirtilen tarihten önce de savunmaya girmek için başvuru yapabilirler. Son tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not 2.Danışman öğretim üyelerinin intihal taraması yapabilmeleri için TURNITIN programına üyelikleri Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Aktivasyon e-postası gelmeyen öğretim üyelerinin KDDB’dan Uzman Emrah KARABULUT ile (e-posta: ekarabulut@fsm.edu.tr - Dâhili: 2024) iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Not 3. Dönem projesini teslim etmek isteyen öğrencilerin AKTS ve not durumlarını kontrol ettirmek üzere

Enstitüye dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.