FSMVÜ | ''Şehir ve Kültür Söyleşileri'' Serisinin Beşincisi olan ''Bir Osmanlı Şehri: Saraybosna''
Duyuru Arşivi

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenecek olan ‘’Şehir ve Kültür Söyleşileri’’ başlıklı programlar serisinin beşincisi olan ‘’Bir Osmanlı Şehri: Saraybosna’’ konulu söyleşi, 03 Aralık 2013 tarihinde 11:25-12:15 saatleri arasında Haliç Yerleşkesi A-102 nolu salonda gerçekleşecektir. Programa konuşmacı olarak  Tarih Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fahameddin Başar katılacaktır.

Bilgilerinize arz ederiz.

‘’Şehir ve Kültür Söyleşileri’’Serisinin Beşincisi olan ’Bir Osmanlı Şehri: Saraybosna’’