FSMVÜ | Lisansüstü 2. Alım Kesin Kayıt Duyurusu
Lisansüstü 2. Alım Kesin Kayıt Duyurusu

Lisansüstü 2. Alım Giriş Sınavında Başarılı Olan Adayların Kesin Kayıt Tarihleri, Kayıt Yeri ve İstenen Belgeler

Asıl liste kesin kayıtları 14-15 Eylül 2017 tarihlerinde Haliç Yerleşkesinde yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Belgeler;

1. Yüksek lisans için Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı

Doktora ve Sanatta Yeterlik için Lisans ve Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgelerinin aslı

2. Yüksek lisans için, Lisans Mezuniyet Transkript Belgesinin aslı,

Doktora ve Sanatta Yeterlik için, Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Transkript Belgelerinin aslı

3. ALES Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

4. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için),

5. Nüfus Cüzdan fotokopisi,

6. 2 adet vesikalık fotoğraf

7. YDS Belgesi, tüm doktora ve sanatta yeterlik programları ile Bilim Tarihi, Klinik Psikoloji ve Mimarlık İngilizce yüksek lisans programları için.

8. Öğrenci Adres Beyan Formu (için tıklayınız.)

Not 1: Aslı istenen tüm evrakların birer adet fotokopileri ile geliniz.

Not 2: Kayıt tarihleri içerisinde eksik evrak ile gelen öğrenci adaylarımızın kayıtları alınmayacaktır.

Not 3: Kayıtlarını bir başkası tarafından yaptırmak isteyenlerin, belgeleri tam olmak şartıyla NOTERDEN VEKÂLETNAME vermeleri gerekmektedir.

Not 4: Başka bir üniversitede lisansüstü tezli programlara yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik kayıtlı öğrencilerin ilişiklerini kesmedikleri takdirde kayıtları yapılmayacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan adaylar bu haklarını kaybederler ve herhangi bir hak talep edemezler.

2017-2018 Mali İşlemler Duyurusu için tıklayınız.

Lisansüstü Eğitim Ücretleri için tıklayınız.

Haliç Yerleşkesi
Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:12/A Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: 0212 521 81 00 Pbx - Faks: 0212 369 81 64
Haliç Yerleşkesi detaylı ulaşım bilgileri için tıklayınız.

. . .