Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | "Bin Yıllık Vakıf Medeniyeti ve Vakıfların Eğitimdeki Yeri" Sempozyumu Düzenlendi
Haber- Etkinlik Arşivi
"Bin Yıllık Vakıf Medeniyeti ve Vakıfların Eğitimdeki Yeri" Sempozyumu Düzenlendi

“Bin Yıllık Vakıf Medeniyeti ve Vakıfların Eğitimdeki Yeri”, Başlıklı Sempozyum 21-22 Mayıs 2011 Tarihlerinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yenikapı Mevlevîhanesi Yerleşkesinde Gerçekleşti

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile Vakıflar Genel Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri program büyük ilgiyle karşılandı. İki gün beş oturum şeklinde gerçekleşen sempozyuma birçok bilim adamı, araştırmacı, bürokrat, öğrenci ve dinleyici katıldı. 21 Mayıs 2011 Cumartesi gerçekleşen dört oturumda “Vakıf Medeniyetinde Eğitim ve Eğitim Kurumları” “Günümüzde Vakıfların Eğitime Katkıları ve Vakıf Eğitim Kurumlarının Değerlendirilmesi” üst başlıkları altında değişik üniversite ve branşlardan on üç öğretim üyesi tebliğ sundu.

21 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleşen tek oturum ise İstanbul’da eğitim gören vakıf üniversitesi öğrencilerin vakıf üniversiteleri hakkındaki izlenimlerine tahsis edildi. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay’ın oturum başkanlığında gerçekleşen bu öğrenci çalıştayına Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Özcan ve birçok öğretim üyesi ve öğrenci dinleyici olarak katıldı. Program, katılımcılara hediye takdimi ve toplu resim çekimiyle son buldu.

    

   

   

   




Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi