FSMVÜ | 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu

15.01.2014 tarihinde yapılan lisansüstü eğitim giriş sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları 20-25 Ocak 2014 tarihleri arasında Topkapı Yerleşkemizde (İlk üç gün içinde asıl adayların kayıtları, son iki gün içinde ise boş kontenjan kalırsa yedek adayın kayıtları) yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Evrakları;

Bir dilekçe ekinde,
 1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe birimi tarafından yapılacaktır),
 2. Mezuniyet Belgesinin veya Diplomanın mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi,
 3. ALES sonuç belgesinin internet çıktısı,
 4. Askerlik Durum Belgesinin onaylı fotokopisi (Erkek adaylar için),
 5. Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
 6. 2 adet vesikalık fotoğraf,
 7. Not Durum Belgesinin (Transkript) mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi.

Not: Ön kayıt sırasında alınan onaylı belgeler tekrar istenmez. Belirtilen sürede kesin kaydını yaptırmayan adaylar, herhangi bir hak talep edemezler.

Lisansüstü Eğitim Ücretleri Ödeme Şekilleri

. .